Set Oltens Triberg Vernal Torne 7v1 podomítkový modul, mísa se sedátkem 42507000, se splachovacím tlačítkem, lesklý chrom 58306100

Obsah sady Set Oltens Triberg Vernal Torne 7v1 podomítkový modul, mísa se sedátkem 42507000, se splachovacím tlačítkem, lesklý chrom 58306100

Zkontrolujte, co obsahuje balení sady Set Oltens Triberg Vernal Torne 7v1 podomítkový modul, mísa se sedátkem 42507000, se splachovacím tlačítkem, lesklý chrom 58306100.

Popis produktu Set Oltens Triberg Vernal Torne 7v1 podomítkový modul, mísa se sedátkem 42507000, se splachovacím tlačítkem, lesklý chrom 58306100

Oltens Vernal WC prkénko, tvrdé, s pomalým sklápěním, bílé Slim 45104000
Moderní design ve vaší koupelně Při navrhování jednotlivých prvků vybavení koupelny se zaměřujeme nejenom na funkčnost a uživatelský komfort, ale také na vzhled. Upřednostňujeme minimalismus a nadčasová designová řešení, díky nimž vaše koupelna zůstane moderní mnoho let. To se týká všech, i těch nejmenších věcí. Toaletní prkénko Vernal využívá jednoduché linie a zaoblení, které dodávají decentnost celému řešení. Ladí s ostatními výrobky v této řadě, díky čemuž můžete vytvořit harmonický interiér, který bude v souladu s nejnovějšími návrhářskými trendy. Užitek nade vše Aby naše výrobky sloužily dlouho a byly funkční, používáme u nich speciální systémy. Proto má toto prkénko funkci Oltens SoftClose, která zajišťuje pomalé a tiché zavírání. Click&Clean je speciální tlačítko pro rychlé a snadné odpojení prkénka, které umožní komfortní a důkladné umytí prkénka i celé toaletní mísy. Prkénko je vyrobené z odolného duroplastu s chromovanými montážními prvky. Můžete si tak být jistí, že vám budou sloužit mnoho let.

Oltens Vernal závěsná WC mísa PureRim s povrchovou úpravou SmartClean, bílá 42502000
Komfort a minimalismus
Jednoduchost, estetická řešení a uživatelský komfort – to jsou nejdůležitější kritéria, jimiž se řídíme při navrhování koupelnového zařízení. Tak tomu bylo i u toaletní mísy Vernal.

Funkčnost a nápaditost
Závěsná mísa pro podomítkovou montáž je dokonalé, minimalistické a velmi estetické řešení, které se osvědčí v každé koupelně. Pomůže vám vytvořit moderní a nápaditý interiér. Díky speciálním funkcím bude také komfortní při každodenním používání. PureRim, tedy bezokrajová konstrukce zajišťuje dokonalou čistotu toalety, protože se u ní nevyskytují žádná těžko přístupná místa, která jsou královstvím bakterií a vodního kamene. Čištění dále usnadňuje povrchová úprava Oltens SmartClean.

Nadčasovost a harmonie
Při navrhování řady Vernal jsme se snažili, aby její jednotlivé prvky, počínaje toaletní mísou, přes skříňku, až po držák toaletního papíru, byly jednotné. Se svými stejnými zaoblenými tvary a decentními linkami vám umožní vytvořit dokonale harmonický prostor. Tato WC mísa je jednoduchá, má minimalistický tvar a hladký povrch, díky čemuž dodává koupelně upravený, nadčasový charakter, který není nikdy nudný.

Set Oltens Triberg Torne 5v1 podomítková konstrukce se splachovacím tlačítkem, lesklý chrom 58300100
„Koupil jsem si podomítkový modul. Zapomněl jsem ale na splachovací tlačítko a protihlukové těsnění.“ Znáte toto dilema? Rekonstrukce jede naplno, a vy místo kontroly průběhu prací jezdíte po obchodech a každou chvíli dokupujete nějaké věci, na které jste zapomněli? Proč se trápit a ztrácet čas na věci, které je možné zařídit najednou? Vyberte si kompletní sadu 5v1 Oltens Triberg Torne určenou pro montáž závěsné mísy, která obsahuje: - podomítkový modul pro závěsnou mísu Oltens Triberg - splachovací tlačítko Oltens Torne v lesklé chromové barvě - protihlukové těsnění, které tlumí napětí, k nimž dochází k používání závěsné keramiky - podlahové konzoly pro seřízení výšky modulu na podlahou v rozsahu 0-17 cm - stěnové konzoly pro seřízení hloubky modulu v rozsahu 15,5-23,5 cm Teď si můžete koupit pouze jednu věc s pěti součástmi!

Vlastnosti produktu Set Oltens Triberg Vernal Torne 7v1 podomítkový modul, mísa se sedátkem 42507000, se splachovacím tlačítkem, lesklý chrom 58306100

  • Řada Triberg
  • Katalogové číslo 58306100
  • Výška 112 cm
  • Součást balení tlačítko, fixační konzoly, protihluková rohož
  • Druh k závěsné míse
  • Zástavba lehká (pro sádrokartonové desky)
  • Kód EAN 5903003011118

Záruka

Záruka. Odolnost na léta.

Poskytování nejvyšší kvality našim zákazníkům za všech okolností je pro nás nesmírně důležité.

Další produkty v této kategorii